Jednodenní splutí Vltavy Vyšší Brod až Krumlov


Charakter zážitku:

Přidej se k nám! Jednodenní splouvání Vltavy v kánoích z Vyššího Brodu do Krumlova (konec v Přísečné). Vhodné pro jednotlivce, dvojice i skupiny od 15 do 50 let. Nemáš-li parťáka, přidám tě k jinému jednotlivci. Sraz v půjčovně Adalode.cz v 8:00, trasa dlouhá 37 km, časová náročnost cca 9 hodin. Půjčovna nás vyzvedne v Krumlově a auty dopraví zpět do Vyššího Brodu. Tři volná místa v autě na trase Turnov-Praha-Tábor-řeka. Účast bezplatná (každý si hradí jen reálné náklady na zapůjčení lodě a vybavení, cca 450 Kč/osoba).
Dobrovolné prodloužení: Kdo bude chtít, může s námi na neděli přespat ve stanu či pod širákem u Karlova Hrádku (obec Purkarec) https://en.mapy.cz/s/fumupucutu
Druhý den půjdeme na zámek a Via ferratu Hluboká.
Akce bude v souladu s vládním omezením (jde o venkovní akci, v kánoi budou jen dva). Mapa <https://en.mapy.cz/s/mefusolupu>, Více na tel. 777640202


Cena zahrnuje:

Služby půjčovny lodí, loď, pádlo, vestu, parkování a dovoz z Krumlova zpět do půjčovny.


Ostatní:

3 volná místa ve vozidle VW PASSAT z Turnova přes Mladou Boleslav, Prahu, Tábor, Budějice.


Lokalita:

Buď až tam (v půjčovně lodí při Vltavě), nebo kvůli spolujízdě dle domluvy s koordinátorem (+420 777640202)
Půjčovna www.adalode.cz , Hrudkov 60, 382 73 Vyšší Brod


Rezervace:

Účast hlaste SMS či telefonicky koordinátorovi. Potřebujete-li dopravu, dejte vědět odkud jste.
Propojíme vás s ostatními účastníky kteří berou vlastní auto a na nástupním místě se už dohodnete sami.


Počet lidí:

V lodi budou max 2 osoby. Koordinátor doporučuje, aby účastníci během cesty v autě měli na sobě respirátor. Neplatí pro členy 1 domácnosti. 


Storno podmínky:

Bez storno poplatku pokud se domluvíte na zrušení své účasti s provozovatelem půjčovny. Cestovatelský klub pořádá tuto událost bezplatně.

Klub sděluje: Tato událost je jakýmsi „polotovarem“. Organizátor této události umožňuje všem zájemcům o účast, aby se společně dohodli na detailech. Zájemci mají možnost ovlivnit finální vlastnosti události.